MR. R.F. FEENSTRA

Advocaat sinds 2000

Peace of mind. Dat is wat cliënten ervaren wanneer ze met mij samenwerken.

Ik combineer mijn analytisch vermogen met een commerciële en ook een strategische blik. Qua perspectief kan ik in- en uitzoomen. Ik heb een competitieve instelling en ga oplossingsgericht te werk.

Ik houd van de onvoorspelbaarheid van mijn beroep. Geen dag is hetzelfde. Iedere casus is anders en vraagt om een frisse blik en een creatieve oplossing.

Werken bij Wiggers Ross Advocaten | Belastingkundigen betekent voor mij mezelf kunnen zijn en mijzelf ontwikkelen. Het team zet zich gezamenlijk in voor het beste resultaat, we steunen elkaar in drukke tijden. En gelukkig is er altijd ruimte voor een grap.

Verder ben ik sinds april 2018 bestuurslid van INSOLAD. Dat is de specialisatievereniging voor Insolventierecht Advocaten. De leden zijn ervaren advocaten, die aantoonbaar deskundig zijn op het terrein van het insolventierecht en herstructureringen. Binnen het bestuur bekleed ik nu de functie van penningmeester.

In mijn vrije tijd restaureer ik klassieke Volvo’s. Van onderdelenjacht tot lassen: ik ga er helemaal in op. Ook reis ik graag, bij voorkeur met een van mijn oldtimers. Ik pak regelmatig de racefiets naar kantoor en ben minimaal eenmaal per jaar met mijn gezin te vinden op het mooie waddeneiland Ameland.

CONTACT GEGEVENS

E-Mail: feenstra@wiggersross.nl
Telefoon: (0316) 52 77 52
Mobiel: (06) 11 01 29 17