Indien u als ondernemer een echtscheiding aangaat, komt er veel op u af. U kan zich bijvoorbeeld afvragen of de onderneming nog wel kan worden voortgezet. Daarnaast zijn er nog meer vragen. Wat is de waarde van de onderneming? Is het mogelijk om u uw ex uit te kopen? Ook komen de reguliere zaken met betrekking tot een echtscheiding aan de orde, zoals: de verdeling, de afwikkeling van de huwelijkse voorwaarden, afspraken over alimentatie en de opstelling van een ouderschapsplan als er kinderen in het spel zijn.

Ook als ondernemer kunt u voor het aanvragen van en voor hulp bij uw echtscheiding bij Ross Advocaten | Belastingkundigen terecht. Dit kan gezamenlijk via één advocaat of met een eigen advocaat. Wij adviseren en begeleiden u en stellen daarnaast de relevante stukken voor u op.

Wij starten de echtscheidingsprocedure voor u bij de rechtbank. Een verzoek tot echtscheiding kan namelijk alleen door een advocaat worden ingediend bij de rechtbank (verplichte procesvertegenwoordiging).

Het is van groot belang dat u zich goed laat adviseren. Deskundigheid en kwaliteit van het juridisch advies wordt namelijk steeds belangrijker. Neemt u voor een deskundig en praktisch advies tijdig contact op met een van onze specialisten voor juridische hulp.