Indien u als ondernemer gaat scheiden dan komt er veel op u af. U vraagt zich af of de onderneming kan worden voortgezet. Wat is de waarde van de onderneming? Kunt u uw ex uitkopen? Daarnaast komen ook de reguliere zaken met betrekking tot een echtscheiding aan de orde zoals de verdeling, afwikkeling van huwelijkse voorwaarden, alimentatie en de opstelling van een ouderschapsplan als er kinderen zijn.

Ook als ondernemer kunt u voor het aanvragen van en hulp bij uw echtscheiding bij Wiggers Ross Advocaten | Belastingkundigen terecht. Dit kan gezamenlijk via één advocaat of met een eigen advocaat. Wij adviseren en begeleiden u en stellen de relevante stukken voor u op.

Wij starten de echtscheidingsprocedure bij de rechtbank. Een verzoek tot echtscheiding kan alleen door een advocaat worden ingediend bij de rechtbank (verplichte procesvertegenwoordiging).

Het is belangrijk dat u zich goed laat adviseren. Deskundigheid en kwaliteit van het juridisch advies wordt steeds belangrijker.  Neemt u voor een deskundig en praktisch advies tijdig contact op met een van onze specialisten voor juridische hulp.