Samen sterker

Wiggers Ross Advocaten | Belastingkundigen te Zevenaar en BeuneFaber Advocaten-Belastingkundigen te Nijmegen gaan de krachten bundelen en met ingang van 1 januari 2019 samen sterker verder als Wiggers Ross Advocaten | Belastingkundigen te Zevenaar.

In een wereld waarin afstanden door de digitale snelweg steeds kleiner worden en (daarmee) de kring aan cliënten steeds breder met een grotere diversiteit aan juridische vraagstukken, dient een advocatenkantoor haar cliënten in een breder scala aan specialistische disciplines, civiel én fiscaal, efficiënt bij te staan. Bovendien vereist een wereld waarin processen in een rap tempo veranderen en waarin snel kunnen schakelen dus ook steeds belangrijker wordt, niet alleen vakinhoudelijke deskundigheid, maar ook oog voor die processen. Processen, die bijdragen aan het faciliteren en ondersteunen van de uitdagingen waarmee onze cliënten tegenwoordig worden geconfronteerd. Uitdagingen, die om een snelle beslissing vragen.

Dit gegeven maakt de samenvoeging van onze kantoren een natuurlijke stap op de weg naar de toekomst, wij staan immers samen sterker. Een toekomst waarin wij, Wiggers Ross Advocaten | Belastingkundigen, vanaf 1 januari 2019, u met een groter team advocaten nog doelmatiger kunnen bijstaan bij de vraagstukken die u bezighouden.

Wij wensen u een voorspoedig 2019 en zien u graag weer in Zevenaar.