VOOR ONDERNEMERS

Alle juridische en fiscale kwesties die op uw pad komen in de praktijk van alledag.

De advocaten en belastingkundigen van Wiggers Ross Advocaten | Belastingkundigen hebben door de jaren heen een uitgebreide staat van dienst opgebouwd op het gebied van zakelijke juridische dienstverlening. Naast lokaal opererende ondernemers kunnen wij ook een verscheidenheid van nationaal en internationaal opererende ondernemingen tot onze vaste klantenkring rekenen.
Als ondernemer heeft u van tijd tot tijd behoefte aan ondersteuning op juridisch en fiscaal gebied: vanzelfsprekend bieden wij die u. Daarbij zoeken wij niet alleen naar antwoorden op juridische vragen, maar denken wij mee over de best mogelijke oplossingen zodat u verder kunt werken aan uw ondernemingsplannen.

U moet als ondernemer snel kunnen schakelen. Wiggers Ross Advocaten | Belastingkundigen begrijpt dat en daarom kunt u er op vertrouwen dat u uw advocaat zonder omwegen kunt bereiken. U mag er van uitgaan dat spoedeisende zaken direct en zonder vertraging worden opgepakt. Mocht uw vaste aanspreekpunt niet aanwezig zijn, dan is er altijd een andere advocaat beschikbaar die met kennis van uw dossier snel in actie kan komen.