VOOR DE ONDERNEMERS

Wij zijn er voor alle juridische en fiscale kwesties die op het pad van ondernemers kunnen komen in de praktijk van alledag.

De advocaten en belastingkundigen van Ross Advocaten | Belastingkundigen hebben door de jaren heen een uitgebreide staat van dienst opgebouwd op het gebied van zakelijke juridische dienstverlening. Naast lokaal opererende ondernemers, kunnen wij ook nog een verscheidenheid van nationaal en internationaal opererende ondernemingen tot onze vaste klantenkring rekenen.
Als ondernemer zijnde, heeft u van tijd tot tijd behoefte aan ondersteuning op zowel juridisch als fiscaal gebied: vanzelfsprekend bieden wij die u. Daarbij zoeken wij niet alleen naar antwoorden op juridische vragen, maar denken wij ook mee over de best mogelijke oplossingen zodat u met een gerust gevoel verder kunt werken aan uw ondernemingsplannen.

U moet als ondernemer snel kunnen schakelen. Wij van Ross Advocaten | Belastingkundigen begrijpen dit en daarom kunt u er op vertrouwen dat u snel uw advocaat zonder omwegen kunt bereiken. U mag er van uit gaan dat spoedeisende zaken direct en zonder vertraging worden opgepakt. Mocht uw vaste aanspreekpunt niet aanwezig zijn, dan is er altijd een andere advocaat beschikbaar die met kennis van uw dossier snel in actie kan komen.