Wij gaan verhuizen

 

De Gelderlander | Het laatste nieuws uit Gelderland

Advocatenkantoor op lege etage in pand Baston

Het kantoor van Baston Wonen langs de A12 bij Zevenaar.

Het kantoor van Baston Wonen langs de A12 bij Zevenaar. © DG

ZEVENAAR – Wiggers Ross Advocaten betrekt per 1 april 2017 de tweede verdieping van het pand van Baston Wonen. Jan Langerhuizen van Wiggers Ross Advocaten noemt het onderkomen van Baston ‘een representatief pand op een mooie locatie, pal aan de A12’.

De Zevenaarse woningcorporatie blijft vooralsnog aan het Mercurion gevestigd.

Spookverdiepingen
Het advocatenkantoor zit momenteel aan het Mercurion 22, tegenover Baston Wonen. Sinds de Rabobank begin dit jaar het pand aan het Mercurion 22 heeft verlaten, is Wiggers Ross Advocaten de enige huurder van het drie verdiepingen tellende gebouw. „Wij zitten op de derde verdieping”, zegt Langerhuizen. „Onze medewerkers moeten via twee spookverdiepingen naar hun werkplek. Dat is geen ideale situatie. We hebben behoefte aan reuring, aan mensen om ons heen.”

Verdieping vrij
Baston Wonen heeft een verdieping vrij in het pand, dat inmiddels zo’n twee jaar te koop staat. De vraagprijs is 2,8 miljoen euro. Concrete belangstelling van potentiële kopers is er nooit geweest voor het pand. Op dit moment heeft Baston Wonen de intentie de komende jaren op het Mercurion te blijven. „Maar als er een geïnteresseerde koper is die het in verhuurde staat wil aankopen, dan willen we daar best over in gesprek”, laat een woordvoerster weten.

© De Gelderlander 2016