Wiggers Ross Advocaten | Belastingkundigen

Over ons: Wiggers Ross Advocaten I Belastingkundigen heeft een team van negen advocaten met expertises op allerlei gebied. Door samen te werken wordt kennis en ervaring gebundeld. Het resultaat is dat wij onze cliënten alle expertise kunnen bieden die zij nodig hebben in de praktijk van alle dag.

Naast ondernemingen, instellingen en overheden bieden wij ook particulieren juridisch en fiscaal advies. Wij vinden het belangrijk dat wij met al onze cliënten op een lijn zitten; Wiggers Ross Advocaten I Belastingkundigen onderhoudt met al zijn cliënten toegankelijk en persoonlijk contact.

FILOSOFIE: ADVISEREN, ONDERHANDELEN EN ZO NODIG PROCEDEREN
Advocaten staan bekend om procederen en onze advocaten verstaan dat vak als geen ander. Maar om het (commerciële) doel voor onze cliënten te kunnen bereiken, is het minstens zo belangrijk om goed te kunnen adviseren en onderhandelen. Procederen is veelal pas een laatste en uiterste stap om dan dat doel te bereiken. Met een gedegen advies en goed gevoerde onderhandelingen vooraf kan in veel gevallen een slepende rechtszaak worden voorkomen.

EXPERTISES
Wiggers Ross Advocaten I Belastingkundigen adviseert, onderhandelt en procedeert op verschillende terreinen. Het zwaartepunt ligt bij ondernemingsrecht, arbeidsrecht, insolventierecht en bestuursrecht.

Met ons team van specialisten bieden wij dus ondersteuning aan zowel ondernemingen, instellingen en particulieren over de meest uiteenlopende zaken. Dat varieert van het opstellen van contracten en algemene voorwaarden tot het procederen tegen de overheid over vergunningen. Van arbeidskwesties en collectief ontslag tot faillissementszaken. Van het incasseren van een openstaande schuld tot een complexe vastgoedkwestie. En van distributiecontracten tot conflicten tussen bijvoorbeeld bestuurders of aandeelhouders. En komt er een specialisme aan bod dat we zelf niet in huis hebben? Dan verwijzen we u door of werken wij samen met een van onze partners.

Diverse gespecialiseerde advocaten van Wiggers Ross Advocaten I Belastingkundigen worden geregeld door de rechtbank tot faillissementscurator of bewindvoerder in surséance benoemd. De kennis en ervaring die hierbij is opgedaan, maakt dat onze advocaten bij uitstek geschikt zijn om bedrijven bij te staan die in financiële nood verkeren of worden aangesproken door een curator. We adviseren en begeleiden bij herstructurering en doorstart vóór en ná faillissement.