Nieuw Kantoor Wiggers Ross

Per 1 januari 2016 starten onze kantoren Ross Advocaten te Zevenaar en Wiggers Gunning Advocaten & Belastingkundigen te Velp een nieuw kantoor onder de naam Wiggers Ross Advocaten & Belastingkundigen aan het Mercurion 22 in Zevenaar.

Met dertien advocaten bieden wij alle expertise die ondernemers en instellingen nodig hebben. Dat varieert van ondernemingsrecht tot procederen tegen de overheid over vergunningen of belastingzaken. Van arbeidskwesties en collectief ontslag tot algemene voorwaarden. Van distributiecontracten tot oplossing van zakelijke geschillen of conflicten tussen bestuurders of aandeelhouders. Met een Rechtsanwalt aan boord en een nauwe samenwerking met Anwaltskanzlei Strick te Kleef heeft ons kantoor bovendien bijzondere deskundigheid op het gebied van Duits recht in huis.

[blockquote text=”Een nieuw kantoor: Wiggers Ross Advocaten & Belastingkundigen” show_quote_icon=”yes”]

Wiggers Ross Advocaten & Belastingkundigen telt vier advocaten die geregeld door de Rechtbank tot faillissementscurator of bewindvoerder in surseance worden benoemd. De kennis en ervaring die hierbij is opgedaan, maakt dat zij bij uitstek geschikt zijn om bedrijven in financiële nood bij te staan. Onze advocaten hebben veel ervaring met het herstructureren en doorstarten van (insolvente) bedrijven.

Het is een cliché, maar wij zijn er van overtuigd dat voor onze klanten en relaties en ook voor onszelf zal gelden: 1 + 1 = 3. Wij zijn erg blij dat wij deze nieuwe stap kunnen zetten en verheugen ons op verdere samenwerking met u.